Gyik


Mi a Szexorigo.hu?

Egy olyan oldal, ahol valós személyekkel (szexfüggőkkel) beszélgethetsz, ismerkedhetsz. Ennek megsegítéséül, létrehoztunk egy SMS központot, amely anonim módon összeköti az ismerkedni vágyókat. 

Hogyan tudok regisztrálni?

Egyszerű: fent a regisztráció menüpontra kattintva, az űrlap kitöltésével és elküldésével tudsz teljesértékű taggá válni.

Mi a fiókom aktiválása?

Ahhoz, hogy a regisztrációd végleges legyen, ellenőriznünk kell, hogy te valós személy vagy és ezt legkönnyebben úgy tudjuk, hogy elkérjük a mobiltelefonszámot, melyre kiküldünk egy aktiváló kódot. Ezt az aktiváló kódot kell, a "Fiókom aktiválása" menüpontnál megadnod. Kizárólag a saját mobiltelefonszámodat add meg, mert a visszaélések elkerülése végett rögzítjük az IP címedet.

Milyen fényképeket tölthetek fel?

Amikor fotót szeretnél hozzáadni a profilodhoz, kattints a „Profil módosítása“ gombra, utána a „Tallózás“ következik, aminek a segítségével megkeresed a feltölteni kívánt fotót.  Végül kattints a „Frissítés“ gombra és ezáltal megjelenik a feltöltött fotó. 

A feltöltéskor figyelj arra, hogy a kép fájlformátuma JPEG, GIF vagy PNG legyen. A mérete nem lehet nagyobb 2 MB-nál. Azokat a fotókat, amelyeken kiskorúak, gyermekek, csecsemők, közismert személy, vagy több személy szerepel, minden figyelmeztetés és magyarázat nélkül töröljük. A pornográf tartalmú fotók feltöltése szintén tilos, így ezen fotók elutasításra kerülnek.

Amennyiben a fotókra vonatkozó szabályokat betartva töltesz fel képet, az a moderátorok ellenörzése után megjelenik.

Mikor jelenik meg a profilom?

Kérlek légy türelemmel, mert sokan regisztrálnak, így a regisztrációt követően 1-2 munkanapon is lehet az ellenörzés. Mindent megteszünk, hogy minél hamarabb megjelenjen a profilod.

Miért van elutasítva a profilom?

Abban az esetben, ha téves adatokat töltesz fel vagy a fotók feltöltési szabályait megszeged, úgy a profilod módosítását/regisztrációját elutasítjuk. A helyes módosítások elvégzése után, újra kérheted az ellenörzésüket.

Hogyan tudok belépni az oldalra?

A regisztráláskor kiválasztott felhasználónév és jelszó megadásával tudsz belépni az oldalra, a „Belépés” menüpontra kattintva. A jelszót senkinek ne add meg, hogy megakadályozhasd mások jogtalan hozzáférését a profilodhoz!

Nem látható a telefonszám?

A regisztráció során felhasznált telefonszám nem lesz látható, így minden regisztrált tag biztonságba tudhatja a személyes adatait. Ez az SMS rendszerünk által nyújtott szolgáltatások egyik előnye, hogy kizárólag, ha mindkét fél kéri, akkor adjuk ki egymásnak a telefonszámukat.

Mennyibe kerül a szolgáltatás? 

Az ismerkedés megsegítése érdekében, az első három kapcsolatfelvételt díjmentesen biztosítjuk, minden felhasználónknak. Minden további mobiltelefonról küldött üzenet 259,84 Ft + ÁFA/SMS. 

Kivel beszélgetek, miként váltok beszélgetőpartnert?

Bárkivel lehet beszélgetni, akit szimpatikusnak találsz, de mindig csak egyetlen személlyel. Amikor valakivel már nem szeretnél beszélgetni, ismerkedni, akkor írd az SMS elejére annak a személynek a kódját, akivel meg akarod szakítani a kapcsolatot, majd hagyj ki 1 szóközt és utána a STOP szót, végül küldd el.

Nem kaptam aktiváló kódot?

Abban az esetben, ha külföldi telefonszámot szeretnél megadni, a regisztráció nem lehetséges. A számhordozás esetén és roamingon sem oldható meg.

Nem találom a kérdésemre a választ

Amennyiben olyan kérdésed van, amire a fentiekben nem találtad meg a választ, írj a „Kapcsolat” menüpontra levelet, benne megfogalmazva egész mondatba a kérdésedet/kérésedet!